Política de galetes

POLÍTICA DE GALETES

 1. QUÈ SÓN LES GALETES?

Les galetes són petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s’usen per registrar certes interaccions de la navegació per un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzades i recuperades. Aquests arxius s’emmagatzemen a l’ordinador de l’usuari i contenen dades anònimes que no són perjudicials per a l’equip. S’utilitzen per recordar les preferències de l’usuari, com l’idioma seleccionat, dades d’accés o personalització de la pàgina.
Les galetes també poden ser utilitzades per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pàgina web hi ha accedit, o si hi ha arribat a través d’un bàner publicitari.

 

 1. PER QUÈ UTILITZEM GALETES?

XEVI ESTUDI, S.L. fa servir les galetes estrictament necessàries i essencials que et permeten utilitzar i moure’t lliurement pels nostres llocs web, usar àrees segures, opcions personalitzades, etc. A més, XEVI ESTUDI, S.L. fa servir galetes que recullen dades relatives a l’anàlisi d’ús de la web. Aquestes dades ajuden a millorar el servei al client perquè mesuren l’ús i el rendiment de la pàgina, per optimitzar-la i personalitzar-la.
Els nostres llocs també poden tenir enllaços de xarxes socials (com Facebook o Twitter). XEVI ESTUDI, S.L. no controla les galetes utilitzades per aquestes webs externes. Per a més informació sobre les galetes de les xarxes socials o altres webs terceres, aconsellem revisar les pròpies polítiques de galetes.

Aquest lloc web utilitza galetes de la manera següent:

 • Galeta de Google Analytics: Google Analytics és un servei gratuït que ofereix Google Inc. i que recull informació sobre les pàgines de la web consultada, a quina hora, per quin navegador web, etc. Posteriorment, aquesta informació s’envia als servidors de Google Inc. als Estats Units.
  • Galetes d’aplicació Add-this: Add-this és un servei gratuït que et permet compartir pàgines d’aquest lloc web per diferents mitjans (correu electrònic, xarxes socials, etc.). Add-this recull informació estadística de la teva navegació per proporcionar publicitat adaptada als teus hàbits de navegació en aquest lloc web o en qualsevol altre lloc.

 

 1. QUIN ÚS DONEM ALS DIVERSOS TIPUS DE GALETES?

Segons la seva finalitat:

 • Galetes tècniques: les galetes tècniques són les imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament d’un portal web i la utilització de les diverses opcions i serveis que ofereix. Per exemple, les que serveixen per al manteniment de la sessió, gestionar el temps de resposta, el rendiment o la validació d’opcions, utilitzar elements de seguretat, compartir contingut amb xarxes socials, etc.
  • Galetes de personalització: aquestes galetes permeten a l’usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web, com ara definició de l’idioma, configuració regional o tipus de navegador.
  • Galetes analítiques: les galetes analítiques són les que utilitza el nostre portal web per elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris, amb el fi de millorar l’oferta de productes i serveis. Per exemple, mitjançant una galeta analítica es controlarien les àrees geogràfiques de més interès d’un usuari, quin és el producte amb més acceptació, etc.
  • Galetes publicitàries o de publicitat: les galetes publicitàries permeten la gestió dels espais publicitaris segons criteris concrets. Per exemple, la freqüència d’accés, el contingut editat, etc. Les galetes de publicitat permeten, a través de la gestió de la publicitat, emmagatzemar informació de comportament amb l’observació d’hàbits, l’estudi dels accessos i la formació d’un perfil de preferències de l’usuari, per oferir publicitat relacionada amb els interessos del seu perfil.

Segons el termini:

 • Galetes de sessió: les galetes de sessió són les que duren el temps que l’usuari navega per la pàgina web i s’esborren quan acaba.
  • Galetes persistents: aquestes galetes queden emmagatzemades al terminal de l’usuari un temps més llarg, i faciliten així el control de les preferències triades sense haver de repetir determinats paràmetres cada vegada que es visita el lloc web.

 

 1. I SI NO VULL TENIR AQUESTES GALETES O NO FAIG RES?

Per complir la legislació vigent, hem de demanar el teu permís per gestionar galetes. Si decideixes no autoritzar-ne el tractament amb la teva no-conformitat, només utilitzaríem les galetes tècniques, ja que són imprescindibles per a la navegació pel nostre web. En aquest cas, no s’emmagatzema cap galeta. Continuar navegant pel nostre lloc web sense refusar-ne l’autorització implica que se n’accepta l’ús.
Has de tenir en compte que si rebutges o esborres les galetes de navegació pel web, no podrem mantenir les teves preferències, algunes característiques de les pàgines no estaran operatives, no podrem oferir-te serveis personalitzats i cada cop que vinguis a navegar pel nostre web haurem de soŀlicitar de nou la teva autorització per a l’ús de galetes.
Si, tot i això, decideixes modificar la configuració de l’accés a la pàgina web, has de saber que és possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informació al teu equip en qualsevol moment modificant els paràmetres de configuració del teu navegador:

 • Configuració de galetes d’Internet Explorer.
  • Configuració de galetes de Firefox.
  • Configuració de galetes de Google Chrome.
  • Configuració de galetes de Safari.

Aquests navegadors estan sotmesos a canvis o modificacions, per la qual cosa no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del teu navegador. També pot ser que utilitzis un navegador no inclòs en aquests enllaços, com Konqueror, Arora, Flock, etc. Per evitar els desajustos, pots accedir-hi directament des de les opcions del teu navegador, que són generalment al menú d’Opcions, a la secció de Privacitat. (Sisplau, consulta l’ajuda del teu navegador per a més informació.)

 

 1. ON PUC ACONSEGUIR MÉS INFORMACIÓ?

Pots trobar més informació sobre galetes a www.allaboutcookies.org o www.youronlinechoices.eu.